Yli 20 vuoden kokemus

3 vuoden takuu

Yli 1000 hanketta vuodessa

Referenssit

Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää

Viru keskus

Viru Keskuksen peruskorjauksen yhteydessä haluttiin vaihtaa myös valomainokset.

Asiakas antoi vapaat kädet toteuttaa jotain jota ei aikaisemmin kauppakeskuksissa ollut nähty. Valmistimme useita prototyyppejä tuotteistamme taataksemme molemminpuolisen tyytyväisyyden.

Yhteistyön tuloksena syntyi ratkaisu, jossa käytimme viideltä sivulta valaistua valomainoslaatikkoa, joka huomataan hyvin ja samalla valaisee ympäristöä sopivasti. Vaikka kyseessä oli teknisesti helppo ratkaisu, ei sitä oltu aikaisemmin käytetty. Tehokas tuotantomme mahdollisti vaativan projektin nopean läpiviemisen.

Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Reklaampostid - Lasnamäe Centrumi reklaamtorn 15 Näytä lisää
Reklaampostid - Lasnamäe Centrumi reklaamtorn 13 Näytä lisää

Lasnamäe Centrum

Asiakkaan rakennuksen seinällä olevat valomainokset olivat kaikki erilaisia, yhtenäistä tyyliä ei ollut. Kaikki mainokset olivat kooltaan erilaisia, sekaisin valomainoslaatikoita ja –kirjaimia, usean eri valmistajan tuottamia eri aikoina ja erilaisilla laaduilla. Sen tuloksena ulkoseinä oli kirjava ja tyylitön.

Neuvoimme asiakasta miten toteuttaa kokonaisuus yhtenäiseksi. Sovimme, että kaikki valomainokset ovat valomainoskirjaimia, kirjainten ja logojen korkeus on sama, etupinnat ovat valkoisia
(antaa öiseen aikaan paremman vaikutelman, tummalta seinäpinnalta näkyvyys on kaikkein paras) sekä että käytämme vain kylmänvalkoista valoa LEDeissä, joka näkyy yöllä parhaiten.

Lasnamäen Centrumin valomainostuotteet ja määrät:

  • Valomainoskirjaimet ulkoseinillä yhteensä 55kpl.
  • 2-puoleinen mainostorni sekä valomainoskirjaimet 6kpl. Tornin korkeus 29m, leveys 4m.
Näytä lisää
NOA restorani valgustatud logo 3 Näytä lisää
NOA restorani valgustatud logo 2 Näytä lisää
NOA restorani valgustatud logo 1 Näytä lisää

Ravintola NOA

Valmistimme rakennuksen seinälle P6 + P3 (eteen ja taakse valaisevat) valomainoskirjaimet. Puuseinälle sopi parhaiten takaa valaisevat valkoiset kirjaimet, jotka samalla valaisevat kauniisti rakennusta.

Ehdotimme asiakkaalle myös ulkomailla nähdystä ratkaisusta, jossa vierailijat tekivät kuvia itsestään kauniissa taustassa yrityksen logon kanssa, joita kuvia vierailijat voivat jakaa sosiaalisessa mediassa.

Ravintola Noa sijaitsee luonnonkauniissa paikassa, josta avautuu silmien eteen kaunis merellinen näköala sekä kauniit auringonlaskumaisemat merelle. Vierailijat ottavat mielellään itsestään kuvia sellaisessa kauniissa paikassa ja komea Noa-logo antaa kuvaan lisäarvoa.

Suunnittelutyön ja mainoksen tuotannon lisäksi teimme myös perustusten valutyön sekä sähkökaapeloinnin. Näin asiakas sai meiltä kokonaistoimituksen valomainosratkaisulleen.

Ülemiste City erikonstruktsiooniga reklaamtorn 1 Näytä lisää
Ülemiste City erikonstruktsiooniga reklaamtorn 3 Näytä lisää
Ülemiste City erikonstruktsiooniga reklaamtorn 4 Näytä lisää
Reklaampostid - Ülemiste City reklaamtornid 20 Näytä lisää

Ülemiste City ja Tehnopolis

Ülemiste Cityn mainosopasteiden projekti tuli meille suunnittelutoimistolta, joka toivoi suunnitelmien lisäksi osaavaa tuotantoa. Erilaisten ideoiden joukosta valitsimme asiakkaalle sopivimman ja parhaiten toteutettavan ratkaisun.

Seuraavassa työvaiheessa tarkensimme suunnittelutyötä, toteutusta sekä suoritimme tarvittavien työn lupien hankinnan. Lisäksi pitkän kokemuksemme perusteella neuvoimme tekemään suunnitelmaan pieniä muutoksia, jotta valmis tuote näyttäisi vieläkin paremmalta.

Näytä lisää
Helsingin Musiikkitalo RST tähed ja numbrid 11 Näytä lisää
Helsingin Musiikkitalo kombineeritud materjalidest majajuht 1 Näytä lisää
Helsingin Musiikkitalo kombineeritud materjalidest majajuht 4 Näytä lisää
Helsingin Musiikkitalo sisepülonid 16 Näytä lisää

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo on Pohjoismaiden suurin konserttikeskus. Asiakas järjesti avoimen tarjouskilpailun, johon myös Volume Design kutsuttiin (noin 10 muun tarjoajan kanssa). Olimme työskennelleet alalla silloin jo 10 vuotta, valmistaneet valomainosratkaisuja lukuisille hotelleille ja kauppakeskuksille. Voitimme tarjouskilpailussa hankkeen.

Vaikka projektissa oli paljon vakiototeutuksia, oli ratkaisematta esimerkiksi opastuksen toteuttaminen myös sokeille luettavaksi. Opasteet ja ovien kyltit valmistettiin kaikki myös pistekirjoituksella, mikä Suomessa ei ollut vielä tavallista.

Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää

Bigbank

Bigbankin mainosten vaihtotyöt/uusiminen on erikoisempien valmistamiemme töiden joukossa, ei vähiten tiukan aikataulunsa takia, jota tarvittiin konttorien samanaikaisen avaamisen takia.

Suhteellisen lyhyessä ajassa meidän piti valmistaa sopivimmat ratkaisut erilaisille ulko- ja sisämainoksille Bigbankin Tallinnan ja Tarton konttoreille.

Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää
Näytä lisää

Eesti Energia uusi toimitalo

Eesti Energian toimitilojen muutto uuteen toimitaloon toi mukanaan myös tarpeen yhtiön logolle talon ulkoseinälle. Tarjosimme ratkaisuksi valkoisia valomainoskirjaimia, koska rakennuksen ulkoseinä oli tumma.

Valomainoskirjaimet on kiskoilla, joiden kiinnitys on ulkoseinän läpi sisätiloihin. Näin asennuksessa ei tarvitse käyttää kallista nostinta (mainos sijaitsee 14. kerroksessa).

Näytä lisää
Ota yhteyttäTop