Yli 20 vuoden kokemus

3 vuoden takuu

Yli 1000 hanketta vuodessa

Meidän spesialistimme

Volume meeskond

Myyntijohtajat ja projektipäälliköt (4)

Meillä on erikseen myyntineuvottelija jokaiselle merkittävälle markkina-alueelle: Viro, Suomi, Ruotsi ja Norja.

Päätyönä heillä on uusien ja nykyisten asiakkaiden kanssa neuvottelu ja heidän neuvontansa parhaan mainosratkaisun luomiseksi, sekä lisäksi neuvottelu hinnoittelijan kanssa, joka laskee tuotteelle hinnan. Hinnoittelun lisäksi hän tuottaa suunnittelijan kanssa yhteistyössä sovitun mainoksen suunnittelupiirokset. Tarvittaessa valmistamme myös teknilliset piirrokset joko oman suunnittelijamme tai suunnittelutoimiston ja yhteistyökumppanin kanssa.

Valgusreklaamide projektijuhidMyyntipäällikön/projektipäällikön tärkeimmät ominaisuudet ovat positiivinen ajattelukyky, ammattitaito sekä tarkkuus. Näiden ominaisuuksien lisäksi he käyttävät päivittäisessä työskentelyssään tietotekniikkaa sekä älypuhelinta joiden avulla he ovat yhteydessä keskuspalvelimeemme, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot 24/7. Mainittu tapa varmistaa että tuotteet ovat aina ideasta toteutukseen laadukkaita ja sovitun aikataulun mukainen.

Myyntineuvottelijan/projektipäällikön työn oleellinen osa on keskustella asiakkaan ja yhteistyökumppanin kanssa. Yhdeksi tärkeimmistä on myös teknisten tietojen (kuten mitat, paikka, värit, sähköliitännän saatavuus ja sen paikka, asennustyö) toimittaminen tuotannolle jotta se voi valmistaa parhaan mahdollisen mainosratkaisun. Kun kaikki nämä tarvittavat tiedot on käyty läpi vastaa hän myös toimitus- ja asennusajan sopimisesta.

Tarjouslaskenta (2)

Henkilökunnassamme työskentelee 2 tarjouslaskijaa, joiden tehtävä on myyntipäälliköltä saadun tiedon perusteella laskea ja suunnitella alustava teknillinen ratkaisu.

Eelarvestajad ja joonestajad

Suunnitteljia (1)

Suunnittelijan työnkuva on varmistaa tarjouslaskennan oikeanlaisuus, vastaten asiakkaan toiveita ja vaatimuksia. Suunnittelija varmistaa niin mainoksen sopivuuden, tyylin kuin myös teknillisen toteutuksen. Tarpeen vaatiessa kohteen kuvan ja mittojen mukainen visualisointi. Hän on projektijohdon konsultti.

Piirtäjä (2)

Teknisen piirtäjän toimenkuvaan kuuluu niin erillaisten mainosten teknillisten ratkaisumahdollisuuksien läpikäyminen kuin työpiirrosten valmistaminen. Perinteisten työvälineiden, kynän ja paperin, lisäksi käytössä on Solid Works, Corel Draw ja Led Wizard ohjelmistot. Digitaalisesti tuotetut 3D mallinnokset tukevat suunnittelua ja varmistavat tuotannon sujumisen.

Toomaksella on yli 10 vuoden kokemus mainostuotteista sekä 15 vuotinen kokemus erillaisten teknisten tuotteiden piirroksista. Marekilla on 7 vuotinen kokemus mainostuotteiden valmistuksesta ja tuotannon organisoimisesta. Pitkäaikanen kokemus ja hyvät tuotannon välineet takaavat että tuloksena on selkeät piirustukset, jotka varmistavat laadukkaan tuotteen valmistamisen.

TUOTANTO(LEIKKAUS, NURKKAUS, KAIVERRUS, VALAISTUS, TEIPPAUS)

Valgusreklaamide tootmise meeskond

Valomainos-tuotannon henkilökunta. Tuotantoa vetävät tuotantojohtaja ja – suunnittelija, jotka yhdessä valvovat jokaisen projektin valmistusta. Tuotantojohtajan ja – suunnittelijan päätyönä on tuotannon jokapäiväinen sekä pidempiaikainen toteuttaminen.

He vastaavat yhdessä tuotannon suunnittelusta kuukausitasolla sekä tarkemman viikoittaisen tuotantosuunnitelman toteuttamisesta. Lisäksi he valvovat päivitäistä tuotantannon sujumista, mukaanlukien työtehtävien jakaminen. Henkilökuntaamme kuuluu:

  • jyrsijäoperaattori(1)Valgusreklaamide keevitus
  • hitsaajat(2)
  • hioja (1)
  • nurkkaus(1)
  • maalaus (yhteistyökumppani)
  • kokoonpano(8)
  • teippaajat(2)
  • laadunvalvoja(1)
  • pakkaamo varasto(2)

Tuotannossamme käytämme 2kpl CNC kaiverrinta Mecanumeric (pöydän koot 3000x1500mm ja 3000x2000mm), Domina kirjaimen reunan tavuttaja, Cidani tavutus/kanttauspenkki(aina 3 metrisiin yksittäisosiin asti), Fronius hitsausvälineet.

LAADUNVALVONTA(1)

Käytössämme on laadunvalvonnan kirjanpito, minkä perusteella varmistetaan  ennen tuotteen lähettämistä että mainos vastaa teknisiä piirustuksia, ja että valon tasaisuus ja voimakkuus on oikea. Kun tuote läpäisee laaduntarkastuksen siihen laitetaan CE-merkintä. CE-merkintä takaa että tuote vastaa turvallisuusvaatimuksia, standardeja ja että tuotteella on olemassa tarvittava dokumentointi.

Jokaisessa tuotantovaiheessa kontrolloidaan että tuote vastaa suunnittelukuvia.

Koko tuotantoprosessi vastaa ISO standardeja 9001 ja 14001.

PAKKAUS JA KULJETUS

Valgusreklaamide pakkimineValomainosten pakkaaminen. Pakkauksemme on suunniteltu niin että se takaa turvallisen kuljetuksen asennuskohteeseen, riippumatta mainoksen koosta, määrästä tai erikoisuudesta.

Kaikkein oleellisinta on että tuote saapuu tilaajalle ehjänä ja on asennusvalmis.

Turvallisen kuljetuksen takaamiseksi käytämme logistiikkakumppaneita, joiden kanssa meillä on pitkäaikainen kokemus riippumatta siitä mihin maahan tuoteet toimitetaan.

ASENNUS

Asennuksen suunnittelu alkaa heti projektin alussa, jossa huomioidaan tuotteen asennuspaikan olosuhteet, jotka voivat vaikuttaa esim. tarjotun tuotteen profiilin valintaan.

Tarjouksen laatimisen yhteydessä neuvottelemme myös kustannuksista yhteistyökumppaniemme – asentajien kanssa.

Yhteistyössä asentajien kanssa valitsemme sopivamman asennusvaihtoehdon sekä valitsemme sopivimmat kiinnitystarvikkeet jotka tarvittaessa viimeistelemme toivotulla värillä.

Asentajat vastaavat tarvittaessa asennuspaikalle kuljettamisesta sekä nostimen tilaamisesta oikeana aikana oikeaan paikkaan. Asennuksiin käytämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme, joiden työn laatu ja osaaminen vastaa vaatimuksiamme.

Asennuksen yksi haaste voi olla sää, joka voi rajoittaa esim nostimen käyttöä kovalla tuulella (tuulennopeus yli 10,8 m/s) jolloin nostinkaluston käyttö ei ole enää turvallista.

Ota yhteyttäTop