LED-näytöt

Digitalisoituvassa maailmassa printtimainos on historiaa. Tulevaisuus kuuluu digitaalisille välineille, joista tehokkaimpia ratkaisuja ovat ammattimaiset LED- ja diginäytöt.
Näytöistä on tullut myymälöissä, elokuvateattereissa, toimistoissa, ravintoloissa, kuntosaleilla ja monissa muissa paikoissa asiakaspalvelun tärkein työväline.
Tieto muuttuu ajassa nopeammin kuin yksikään painokoneen käyttäjä ehtii painamaan. Diginäytöistä on tullut paras vaihtoehto erilaisille painotuotteille ja julisteille. Sen lisäksi, että näyttö toimii myös valomainoksena ja on sen johdosta katseita kiinnittävä tietoväline, voidaan siinä kuvattavia tietoja muuttaa reaaliajassa vaikka sadassa näytössä samanaikaisesti.
LED-teknologia mahdollistaa kooltaan ja muodoltaan vaihtelevien ratkaisujen kehittämisen, jossa sisällä ja ulkona käytetään näyttöjä erilaisilla kirkkaustasoilla ja ominaisuuksilla. LED-näytöt kootaan erityisvalmisteisista paneeleista, joten näytön muodon ja koon valinnassa on vain mielikuvitus rajana. Näyttö voidaan myös sijoittaa melkein minne tahansa, jossa on sähköliitäntä, olkoon sijoituspaikkana vaikka tyhjä seinä tai laakea tontti.
LED-näyttöjen laatu ja toimintavarmuus ovat vuosia kestäneen tuotekehityksen ansiosta jatkuvasti parantuneet, ja siitä on hyvänä todisteena valmistajan antama 2–5 vuoden takuuaika.
Interaktiiviset eli kosketusnäytöt luovat valmiuden tarvittavien tietojen kuvaamiseen vain muutamalla painalluksella. Laitteiden asennuksen lisäksi kehitämme kosketusnäyttöön käyttäjän tarpeiden ja muotoilukielen mukaisen sisällön – olkoon se sitten interaktiivinen infotaulu, päiväohjelma, tuote-esittely tms.
Näyttöjen tärkeimpiä käyttökohteita ovat; koulut; kokoustilat; toimistot; vähittäismyymälät; julkiset virastot jne.
Volume Design tarjoaa monenlaisia näyttöratkaisuja yhteistyössä Move Median henkilöstön kanssa, jonka pitkäaikaiset kokemukset näyttöjen asennuksessa ja huollossa auttavat löytämään asiakkaan tarpeiden mukaisen parhaan ratkaisun.
Tuotevalikoimaamme kuuluvat LCD-diginäytöt, interaktiiviset ja staattiset infotaulut, näyteikkunoiden näytöt, LED-näytöt ulko- ja sisätiloihin jne.