Valokirjaimet

LED-valokirjaimet ovat pieniä tai suurikokoisa erillisiä valaistuja kirjaimia tai logoja. Sen lisäksi, että LED-valokirjaimet näkyvät erinomaisesti ulkomainoksena yöllä tai hämärään aikaan, ne on helppo huomata myös päivällä tai sisätiloissa, mikä tekee kyseisestä ratkaisusta yhden parhaista vaihtoehdoista antamaan logolle näkyvyyttä. LED-valokirjaimilla voidaan välittää asiakkaan logo tai muotoilu käytännössä muuttumattomana. Materiaaleista, teknisistä ratkaisuista ja halutusta koosta riippuen niiden käytössä voi kuitenkin olla joitain rajoituksia. Myyntitiimimme auttaa tiedoillaan ja kokemuksillaan löytämään parhaan valomainosratkaisun. Volume Design on yli 25-vuotisen toimintansa aikana ollut tekemisissä erilaisten kirjasintyylien ja kokojen kanssa sekä etu- että taustavalaistuissa valomainoksissa. Tämän kokemuksen pohjalta löydämme yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun halutun tuloksen saavuttamiseksi haasteen monimutkaisuudesta riippumatta. 

LED-valokirjaimet ovat eräs yleisimpiä valomainosratkaisuja sekä sisä- että ulkomainoksissa. LED-valokirjaimet mahdollistavat asiakkaan logon, nimen tai iskulauseen tuomisen valaistuna julkiseen tilaan tai sisätiloihin, esimerkiksi rakennuksen julkisivuun, kattoon tai toimiston seinälle käytännössä muuttumattomana. Erilaisia materiaaleja, sävyjä ja teknisiä ratkaisuja yhdistämällä voidaan luoda visuaalisesti erottuvia tuotteita. LED-kirjaimilla voidaan tavallisen etupinnan valaisemisen eli etuvalaistujen LED-valokirjainten lisäksi valaista myös takapinta – valmistaa taustavalaistut valokirjaimet tai jopa etu- ja takavalaistut valokirjaimet, joilla logon tai iskulauseen taakse luodaan hehkuva valo. Etu- ja taustavalaistuissa kirjaimissa voidaan yhdistellä myös erilaisia valosävyjä etu- ja takapinnan valaisemiseksi.

Jättäisin tämän kappaleen kokonaan pois, sillä hinnan muodostumisen yksiselitteinen selittäminen on hankalaa. Yleensä se on myös tavalliselle ihmiselle helposti ymmärrettävissä. Esimerkiksi: 3 kpl metrin kokoisia kirjaimia maksaa vähemmän kuin 3 kpl 2 metrin kokoisia kirjaimia, mutta koska valmistamme projektipohjaisesti, saattaa syntyä tilanne, jossa asiakas haluaa valmistaa pienen käsin kirjoitetun logon. Silloin valmistaminen on kalliimpaa kuin kolmen 2 m kokoisen kirjaimen valmistus fontin monimutkaisuudesta, taivuttimen läpäisevyyskyvystä, kokoamisen monimutkaisuudesta jne. riippuen. Tämä on melko äärimmäinen esimerkki, muttei kannata ottaa vapaaehtoisesti riskiä, että vastaava tilanne voi aiheutua asiakkaan kanssa, sillä joskus on tilanteita, joissa ihminen on lukenut jotain ja selittänyt sen itselleen, ja sitä on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, kumota selittämällä perustellusti. 

 

samaa mieltä, hintatarjous asiakkaalle tehdään joka tapauksessa kuvien mukaan / jh