Yrityksemme on valmistanut valomainoksia jo yli 25 vuotta ja on nykyisin erikoistunut lähinnä LED-valomainosten valmistukseen. LED-ulkomainokset ovat kustannustehokkaita ja pitkäkäyttöisiä.


Olemme toteuttaneet toimintamme aikana onnistuneesti tuhansia projekteja, ja valmistamiamme valomainosratkaisuja on asennettu sisälle ja ulos kaikkialla Virossa. Meillä on myös pitkä kokemus Skandinavian vientimarkkinoilta.

MITÄ ME TEEMME

TUOTANTO

Nykyaikainen 4000 m²:n valomainosten tuotantotehdas sijaitsee Virossa, Jürin teknopuistossa. Volume Design OÜ:n tiimiin kuuluu yli 50 oman alansa asiantuntijaa, joiden tiedot ja taidot takaavat laadukkaan lopputuotteen asiakkaillemme. Kaikkia valmistusvaiheita hallitaan ja valvotaan ISO-standardin mukaisesti ja tuotteillamme on CE-merkintä. Se takaa, että kaikki tuotteemme vastaavat Euroopan unionin terveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojeluvaatimuksia ja antaa varmuuden, että tuote on laadukas ja pitkäikäinen.

HANKKEIDEN HALLINTA

Sujuvan valmistuksen ja laadukkaan tuotteen edellytyksenä on vahva projektijohtaminen. Projektipäällikkötiimillämme on pitkä kokemus, joka takaa hyvän, taitavan ja operatiivisen asiakaspalvelun. Kokemusten ja tietojen pohjalta löydetään aina asiakkaan toivetta vastaava paras ratkaisu sekä toteutus. Projektipäällikköjen tiimi on asiakkaan ja valmistuksen yhdistävä lenkki, joka varmistaa onnistuneen ja asiakkaan toiveisiin perustuvan projektin toteuttamisen.

ASENNUS

Vuosittain asennetaan tuhansia valmistamiamme valomainoksia. Olemme valinneet siihen vain kokeneita ja päteviä asennuskumppaneita, jotka asentavat mainokset nopeasti, turvallisesti ja kaikkia vaatimuksia vastaavasti.