Yli 20 vuoden kokemus

3 vuoden takuu

Yli 1000 hanketta vuodessa

Tuotteet

Sivuiltamme löydätte kaikki tuotannossamme valmistettavat tuotteet valomainoksista aina suuriin banderolleihin ja erikoisratkaisuihin.

Valomainoskirjaimet ja -laatikot on jaoteltu kategorioihin profiileittain mahdollistaen juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun

Yrityksellämme on valomainostuotannon CE-merkintä, joten valmistamamme valomainokset noudattavat EU:n terveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelunormeja.

3M-konserni on sertifioinut yrityksemme mainostuotteiden valmistajaksi ja täten voimme antaa 3M MCS takuun jopa 10 vuodeksi.

Kun teillä on valomainosratkaisuihinne liittyviä kysymyksiä, niin olkaa yhteydessä – annamme omaan pitkäaikaiseen kokemukseemme perustuvia neuvoja, jotta saatte tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

Kokeneet spesialistimme auttavat teitä valitsemaan sopivimman ratkaisun. Kerro rohkeasti toiveistasi ja autamme sinua toteuttamaan ne laadukkaasti.

Lauri Filipjev

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto

Valomainoskirjaimet

Valomainoskirjaimet ovat erillisiä valaistuja kirjaimia tai logoja, joita käytetään eniten rakennusten ulkoseinillä mainostuotteina. Päivänvalossa ne huomataan hyvin ja pimeässä oikein valaistua logoa ei voi olla huomaamatta.

Valomainoslaatikot

Valomainoslaatikko on yhdessä osassa oleva valaistu mainos, jota on mahdollista valmistaa sekä pienempiä että erityisen suuria kokoja, esimerkiksi kauppakeskusten seinille sopiviksi mainoksiksi.

Olemme valmistaneet valomainoslaatikoita lähes 30 vuoden ajan ja toteuttaneet kaikentyyppisiä ratkaisuja..

Valokuutiot ja kolmiot

Neljältä tai kolmelta sivulta valaistu valomainos, joka sopii käyttöpaikkoihin, jossa mainos on nähtävissä monesta eri suunnasta.

Kirjaimet

Ilman valaistusta olevat mainoskirjaimet, joita käytetään pääasiassa sisätiloissa tai ulkotiloissa, joissa ne ovat nähtävissä lähietäisyydeltä.

Teippaukset

Teippaukset oviin, kulkuneuvoihin, ulkorakenteisiin, lasisiin ym. väliseiniin. Toteutamme suuremmat projektit Suomessa.

Valmistamme kaikenlaiset teipit, joita voi käyttää erilaisilla pinnoilla mainos- tai opastuskäytössä. Esimerkiksi varsin yleistä on logon tai opastuksen teippaus lasisiin väliseiniin, mutta olemme valmistaneet vastaavia myös hyvin huokoiselle betonille, joka on erityisen haastava pohjamateriaali.

Autojen yliteippaus

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja auton yli- tai osateippauksiin. Sopii niin logon ja mainostekstin toteutuksiin kuin koko auton päällystykseen tunnusväreillä. Värivalikoima on suuri ja laadukkaan materiaalin käyttö suojaa myös auton maalipintaa. Toteutamme suuremmat projektit Suomessa.

Meillä on vuosien kokemus henkilöautojen samoin kuin myös pakettiautojen, junien ja muiden kuljetusajoneuvojen teippausratkaisuiksi.

Mainosbanderollit

Mainosbanderolleja käytetään yleisesti tiedottamiseen esimerkiksi asunto- ja toimistotalojen ulkoseinillä sekä rakennustyömaiden aidoissa. Tuotteessa on lähes rajoittamattomat mahdollisuudet suunnittelijalle informaation ja ulkonäön suhteen.

Portit

Mainosportteja käytetään kauppojen tai muun tyyppisten sisäänkäyntien yhteydessä. Silmäänpistävällä värillään, usein myös yhdistettynä valomainoskirjaimien kanssa, saadaan huomio kiinnitetyksi jokaiseen sisäänkäyntiin. Ratkaisua käytetään usein myös kampanjamainonnassa, jolloin se huomataan paremmin. Toimii niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Meiltä saatValomainosratkaisut suoraan valmistajalta

Saatuamme toiveenne valomainosratkaisustanne, myyntipäällikkömme ja suunnittelijamme ovat yhteydessä Teihin ja kertovat mahdolliset toteutustavat. Jotta lopputulos olisi laadukas, asennusympäristöön sopiva ja parhaiten huomiota herättävä, tulee erityisesti panostaa suunnitteluun.

Alkuvaiheessa kiireessä tehdyt toteutusratkaisut voivat myöhemmin osoittautua vääriksi. Tämän takia on oleellista vertailla eri vaihtoehtoja ja niiden eroavaisuuksia ennen tuotteen valmistamista ja asennusta.

Tarkennettuamme valomainoksenne tarkoitusta ja toiveitanne sen suhteen, suunnittelijamme käy läpi toteutusmahdollisuudet tuotantopäällikkömme ja projektipäällikkömme kanssa. Koska erilaiset kirjaintyypit ja tekniset ominaisuudet vaativat omat ratkaisunsa, on tärkeää käydä ne läpi ennen tuotannon aloittamista.

Visuaalisen suunnitelman hyväksynnän ja tilauksen jälkeen työ siirtyy tekniselle suunnittelijalle, joka tekee valomainokselle tarvittavan teknisen suunnitelman ja piirrokset, käyttäen siihen suunniteltua 3D-ohjelmistoa.

Vaihe on tärkeä, jotta ennen tilauksen tuotantoon siirtymistä varmistetaan rakenteen oikeellisuus ja sen toiminta myös vaikeissa sääolosuhteissa.

Tuotannossamme käytämme alan uusinta tekniikkaa, kuten CNC-penkkejä, reunojentaivuttajia, hitsauspenkkejä, valo-ammattilaisia.

Tuotteiden valmistusta, valmistus- ja asennusaikataulua valvoo tuotantopäällikkö. Myyntipäällikkömme on yhteydessä asiakkaaseen tarpeen vaatiessa tuotannon eri vaiheissa.

Kuljetus- ja pakkaustapa riippuu aina tilatusta valomainoksesta. Käytössämme on niin pehmeät kuin kovat pakkausmateriaalit, joilla voimme taata tuotteen kuljettamisen turvallisesti laadukkaana aina asentajille asti.

Paikallisten toimitusten lisäksi olemme toimittaneet tuotteitamme Skandinaviaan ja aina USA:n asti, ja olemme sen myötä kokeneita niin pakkaamisen kuin kuljetusten osalta.

Käytämme pitkäaikaisen kokemuksen omaavia asennusryhmiä, jotka pystyvät toteuttamaan vaativammatkin kohteet ammattitaitoisesti olkoon ne rakennuksen katolla tai muissa vaativissa paikoissa. Kaikki asennuskohteet toteutetaan aina ammattitaitoisesti, jotta tilattu laadukas tuote on ansaitsemassaan lopullisessa paikassa.

Ota yhteyttäTop