Tuotteet

Volume Design OÜ tarjoaa laajan valikoiman valaistuja ja valaisemattomia sisä- ja ulkomainoksia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin pienet valaisemattomat kyltit ja kirjaimet kuin myös suurikokoiset LED-valokirjaimet ja -laatikot sekä erityisratkaisut – valaistut mainospylväät ja portit.

Jotta laajaan tuotevalikoimaan tutustuminen olisi helpompaa, kaikki valomainosten, valolaatikoiden ja valaisemattomien mainosten luokat on jaettu alaluokkiin eli profiileihin.

Asiakkaan toiveesta, mahdollisuuksista ja asennuskohteesta riippuen löydämme yhteistyössä myyntitiimimme kanssa parhaan ratkaisun, joka perustuu Volume Design OÜ:n pitkäaikaiseen kokemukseen valomainosten valmistuksesta.

Volume Design OÜ:n valmistamat tuotteet ovat CE merkittyjä, joka takaa, että kaikki valmistetut tuotteet vastaavat Euroopan unionin terveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojeluvaatimuksia.

Volume Design OÜ on lisäksi 3M-konsernin sertifioima mainostuotteiden valmistaja, minkä ansiosta voimme myöntää 3M-materiaaleista valmistetuille mainostuotteille 10 vuoden 3M MCS -takuun.

Valokirjaimet

LED-valokirjaimet ovat pieniä tai suurikokoisa erillisiä valaistuja kirjaimia tai logoja. Sen lisäksi, että LED-valokirjaimet näkyvät erinomaisesti ulkomainoksena yöllä tai hämärään aikaan, ne on helppo huomata myös päivällä tai sisätiloissa, mikä tekee kyseisestä ratkaisusta yhden parhaista vaihtoehdoista antamaan logolle näkyvyyttä.

Valolaatikot

Valolaatikot muistuttavat perusolemukseltaan valokirjaimia, mutta toisin kuin valokirjaimissa, niiden ulkomuotovaihtoehdot ovat rajallisia eivätkä ne mahdollista monimutkaisten muotojen valmistamista. Yleensä valolaatikon ulkomuoto perustuu geometrisiin muotoihin ja asiakkaan haluama muotoilu esitetään valolaatikon etupinnalla. Valolaatikot mahdollistavat erittäin suurikokoisten ratkaisujen toteuttamisen. LED-teknologiaa käyttämällä on mahdollista luoda melko ohuita LED-valolaatikoita, jotka sopivat erittäin hyvin sisätiloissa käytettäväksi.

Mainostornit

Mainospylväät ovat itsenäisiä kokonaisratkaisuja. Valaistun mainospylvään toteutukseen ei tarvita aiempia rakenteita, johon mainos kiinnitetään, vaan valmistamalla ja asentamalla valaistu mainospylväs luodaan uusi erillinen maamerkki. Valomainosratkaisuna toimivassa valaistussa mainospylväässä on mahdollista käyttää sekä LED-valokirjaimia että valolaatikoita toiveista ja muotoilusta riippuen.

Kohokirjaimet

Valaisemattomia kirjaimia voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Kirjainten käyttöpaikasta ja koosta riippuen ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista ja erilaisella pintaviimeistelyllä. Valaisemattomat kirjaimet sopivat erinomaisesti sisätiloihin läheltä katsottaviin asennuspaikkoihin.

Portit

Portteja käytetään sisäänkäyntien korostamiseen ja selkeään eristämiseen muusta julkisivusta. Sisäänkäyntiportteja voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Sisäänkäyntiportti luo erinomaisen mahdollisuuden asentaa sisäänkäynnin päälle LED-valomainos tai jokin muu visuaalinen mainos tilanteessa, jossa se voi muuten olla hankalaa, esim. julkisivun materiaalin tai pinnan vuoksi.

LED-näytöt

Digitaalisessa maailmassa painettu mainonta on menneisyyttä. Tulevaisuus kuuluu digitaaliselle medialle, jossa tehokkaimpia ratkaisuja ovat ammattimaiset LED- ja diginäytöt. Kaupoissa, elokuvateattereissa, toimistoissa, ravintoloissa, kuntosaleissa jne. näytöistä on tullut olennainen väline asiakkaiden kanssa kommunikoinnissa. Tiedot muuttuvat nopeammin kuin mikään tulostin pystyy tulostamaan. Digitaaliset näytöt ovat paras vaihtoehto tulosteille, julisteille ja niin edelleen. Sen lisäksi, että näyttö on myös valomainos ja siten näkyvämpi väline, sillä näkyvää tietoa voidaan muuttaa reaaliajassa jopa sadalla näytöllä kerrallaan.

Mainoskyltit

Mainostaulut ja -kyltit ovat yksinkertainen mutta kustannustehokas ratkaisu tarvittavan tiedon välittämiseen. Mainostaulujen ja -kylttien teknisenä ratkaisuna voidaan käyttää sekä flat- eli tasaista ratkaisua että moniulotteista ratkaisua.

Tarramainokset

Tarramainokset mahdollistavat tiedon välittämisen erittäin kustannustehokkaasti. Asennuspaikasta riippuen voidaan valita sopivin kalvotyyppi, joka takaa tarramainoksen mahdollisimman pitkän käyttöiän. Autojen kalvotuksessa käytetään erityisesti sitä varten valmistettuja materiaaleja, jotka on suunniteltu kestämään ankarissa olosuhteissa. Materiaalivalikoiman ansiosta tarramainoksella voidaan päällystää hyvin erilaisia aluspintoja esimerkiksi lasista betoniin, joka on melko vaativa aluspinta.